Kiviteollisuusliitto ry. etsii markkinointihenkistä toiminnanjohtajaa

Kiviteollisuusliitto ry on vuonna 1938 perustettu Suomen ainoa luonnonkiviteollisuutta edustavien yritysten järjestö. Varsinaiset jäsenyritykset ovat luonnonkiveä louhivia tai jalostavia yrityksiä. Yhteistoimintajäsenet ovat kiviteollisuudelle koneita, laitteita, tarvikkeita ja erilaisia palveluita tarjoavia yrityksiä ja yhteisöjä kuten tutkimus- ja oppilaitoksia.
Kiviteollisuusliitto on Rakennustuoteteollisuus RTT ry:n ja Suomen Yrittäjät ry:n jäsenjärjestö ja edustaa suomalaista kiviteollisuutta Euroopan kivialan kattojärjestössä Euroroc:issa.
Luonnonkivi on aito, ympäristöystävällinen ja korkealuokkainen materiaali mm. rakennushakkeissa, ympäristörakentamisessa, sisutusmateriaalina ja hautakivissä.
Pitkäaikaisen toimitusjohtajamme siirtyessä eläkkeelle etsimme nyt

markkinointihenkistä
TOIMINNANJOHTAJAA

Tehtäväsi on edistää ja kehittää kivialan tunnettuutta Suomessa sekä vientimarkkinoilla kohderyhminäsi mm. arkkitehdit, rakennusteollisuus, sisustussuunnittelijat, kunnat, kaupungit ja seurakunnat. Vastaat viestinnästä sidosryhmillemme sekä jäsenistöllemme. Teet myös tiivistä yhteistyötä alan oppi- ja tutkimuslaitosten kanssa. Organisoit erilaisia tapahtumia sekä yhdistyksemme toimikuntien toimintaa ja huolehdit aktiivisesta edunvalvonnasta mm. suhteessa lainsäätäjiin. Apunasi sinulla on osaava hallituksemme. Työhuoneesi on Helsingissä; tehtävän hoito on kuitenkin mahdollista muualtakin Etelä-Suomesta.

Etsimme tähän kivialalle tärkeään tehtävään markkinointi- ja/tai viestintätaustaista osaajaa, jolla on aito kiinnostus toimialaan ja rakentamiseen; voit olla myös urasi alkuvaiheessa. Arvostamme rakennusalan osto-/toimitusprosessien tuntemusta. Haluat edistää suomalaisen luonnonkiven tunnettuutta sekä koti- että vientimarkkinoilla. Olet aktiivinen ja markkinointihenkinen, luontainen esiintyjä, jolta syntyy luontevasti laadukasta tekstiä julkaisuihin ja tiedotteisiin. Osaat hyödyntää myös sosiaalisen median mahdollisuudet. Kansainväliset yhteytemme edellyttävät sinulta erinomaista englannin kielen sekä suullista että kirjallista taitoa.

Sinulle tarjotaan mielenkiintoista näköalapaikkaa suomalaisen kiviteollisuuden ”sanansaattajana” ja edunvalvojana.

Tehtävää koskeviin tiedusteluihin vastaa Arespartnersin seniorikonsultti Erkki Levä puh. 040 181 9695. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen osoitteessa www.arespartners.fi linkin Aresnets kautta 15.11.2017 mennessä.