Valitse sivu

Kadunkalusteet

Luonnonkivestä valmistetaan erilaisia kadun kalusteita, kuten pollareita, penkkejä, istutus ja vesialtaita, suihkualtaita sekä veistoksia ja niiden jalustoja

Luonnonkivestä valmistetaan erilaisia kadunkalusteita, kuten pollareita, penkkejä, istutus ja vesialtaita, suihkualtaita sekä veistoksia ja niiden jalustoja

Luonnonkivestä valmistetaan erilaisia kadunkalusteita, kuten pollareita, penkkejä, istutus ja vesialtaita, suihkualtaita sekä veistoksia ja niiden jalustoja.Ne soveltuvat rakennettuun ympäristöön erinomaisesti ulkonäkönsä ja kestävyytensä vuoksi.

Tuotteita suunnitellaan myös räätälöidysti. Toteutukset vaihtelevat lohkopintaisista kiviharkoista pitkälle muotoiltuihin ja viimeisteltyihin tuotteisiin.

Kiveä voidaan myös yhdistää monipuolisesti esimerkiksi puun tai teräksen kanssa.

Kalusteista pollareita käytetään mm. ajoesteinä, rajaavina elementteinä, aidantolppina sekä valaisinten ja muiden kadunkalusteiden jalustoina. Pollarit valmistetaan yhdestä kivikappaleesta. Muoto ja koko vaihtelevat, mutta perusmallit ovat pyöreä ja suorakaide. Ne ovat yleensä joko lohkopintaisia, poltettuja tai ristipäähakattuja.