Suomalainen kivi on kaunis ja kestävä luonnonmateriaali, joka soveltuu monenlaiseen ympäristörakentamiseen.

Luonnonkivien käsittely vaatii vankkaa ammattitaitoa. Suomen Kivivalmisteella on kivien käsittelystävuosikymmenien kokemus.

Valmistamme ja pintakäsittelemme kivet yksilöllisesti, asiakkaan vaatimusten mukaisesti suomalaisesta graniitista.

Kiviemme käyttökohteet kertovat laadukkaista tuotteistamme. Tasavallan presidentin virka-asunnon Mäntyniemen (kuvassa) julkisivut, portaat ja pihalaatat ovat Viitasaari-pink kiveä, Helsinki-Vantaa lentoaseman VIP-Terminaalin julkisivulaatat ovat Viitasaari-yellow kiveä sekä Finlandia-talonetupihan laatoitukset ja kiillotetut kivipenkit ovat Korpi-black kiveä.

Suomen Kivivalmiste Oy on Suomen suurin hautakivienvalmistaja. Yrityksen toiminnan juuret ovat peräisin 30-luvulta ja toiminta jatkuu jo kolmannessa sukupolvessa.

Oma louhinta, jalostus ja kaiverrus ovat perusta laadulle ja hyvälle palvelulle. Tuotantoomme kuuluvat myös patsaat, monumentit ja sisustekivet.

Yhteyshenkilö(t):
Mikko Paljakka

Osoite:
Petäjävedentie 3
FIN-41800 Korpilahti, FINLAND

Puhelinnumero:
+358 14 821350

Faksinumero:
+358 14 821650

Sähköposti:
skivi (at) saunalahti.fi

Kotisivuosoite:
www.suomenkivivalmiste.fi

Toimialat:
Asennus, Jalostus, Louhinta, Suunnittelu, Urakointi

Tuotteet:
Altaat, Boordit, Hautakivet, Ikkunapenkit, Julkisivut, Keittiötasot, Kylpyhuonetasot, Laatat, Muurit, Noppakivet, Nupukivet, Patsaat/monumentit, Penkit, Pollarit, Portaat, Päällysteet, Raakakivi, Reunakivet, Seinät, Siltaverhoukset, Sisälattiat, Sisäpöydät, Ulkokalusteet, Ulkoportaat, Ulkopöydät

a